0000

logo

DROP REQUEST

circles

MENU

close

close

Pechersk apartment

Kyiv, Ukraine 2018

2 month

project time

4

designers involved

260

sq.m.

Having a big family means having a lot of things. This apartment was supposed to be highly functional and have many storage spaces to be suitable for a family with five kids.

Materials: concrete, wood with different coatings and colors, plaster, parquet board.

interior image
interior image

Our task was to connect two apartments of the same area into a huge one. It included a complete redevelopment and displacement of the walls. The hallway is highlighted with wood and emphasized by warm light to make the apartment seem cozy once you get inside. If you go further, you will see a large light-flooded living room due to the floor-to-ceiling windows. Along an elongated window sill, we placed a lounge area where everyone can relax and enjoy the stunning view from the 16th floor.

We placed a guest room behind one of the sofas and decorated it with horizontal shutters. There were two kitchens in the two original apartments, and we left the more spacious one and decorated it with luxury Poliform furniture. The dining area is designed for eight people. We added a lot of open and closed storage spaces, as well as picked up tableware that will be combined with the interior. Also, the customer wanted a wine cellar, and we set it up on the kitchen’s island. The floor also has several zones. We used a combined floor covering: we poured concrete on the floor, and we used a parquet board closer to the living room.

interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image

As we have mentioned before, the main task was to make many storage spaces. We decided not to completely separate the wardrobe with a wall in the master bedroom, but to maintain the style of the guest room and add the same horizontal shutters. Also, there is a reading area, a cozy armchair by the window, and a bookshelf with open and closed storage spaces. We trimmed the headboard with wood, embed vertical backlights so that if you turn off the sconce, the zone could be more intimate.

interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image

Each of the bedrooms for children was meant to create a warm atmosphere, be stylized according to their age, and have places where to study. Therefore, we used modern furniture, bright colors, and set up eaves lighting.

interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
  • interior image interior image

    Inoksservis office

    Dubai 2018

project img

menu

close

close