0000

logo
close

close

Villa UAE

Abu Dhabi 2020

450

sq. m.

3 month

project time

2020

year

This project of a two-story five-bedroom apartment in Abu Dhabi has a special place in our hearts.

Materials: natural wood, parquet board, decorative plaster, concrete, leather, marble, textiles, textured carpets.

Designed for a big family, it has all it takes to be a place of energy, relaxation, and comfort for every member. Special requests? To include a lot of greenery, use the space wisely, and create the wow effect even in the most ordinary zones. Let us show you what we’ve got.

interior image
interior image

Without guests, any house is empty, and a family should have a place where they can invite and entertain friends, partners, and family. This living room has a huge social and dining zones to host guests and treat them to a nice dinner or tasty coffee.

We hid the shelves behind the wall panels so the interior looks extremely minimalistic. What brings an accent is a dark coffee table, brown chairs, and wall artwork.

interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image

Amazing but not a maze - this is what we thought when planned the corridor design. As it combines the rooms of the floor, we wanted it to have an elegant look and give the guest the feel of the house from the start. Glass walls let a lot of lighting, thus expanding the space visually, and makes the outside look like the decor. We put a bunch of soft rock-like poufs under the staircase that can be another playing zone for the kids.

interior image
interior image
interior image

A very special place of the house meant to receive friends, partners, and colleagues of the owner but without an overly official atmosphere. On the contrary, we wanted to recreate a common home-like look where everything is cozy and comfortable, so the light tones of the furniture and texture zoning helped a lot with this. Also, this room has a private WC and sanitation station designed for the guests’ convenience.

interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image

A bedroom that segues into the dressing room into the office and bathroom - this smooth transition is a small world in itself. Here you have a luxurious Baxter bed, a couple of Tacchini chairs near the window wall, a reading zone with a small sofa, and a few vases with dried flowers to decorate the room. We used contrasting panels as room dividers and them overlapping each other highlights the game of textures that this part has.

interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
interior image
  • interior image interior image

    Beach house interior

    Beirut, Lebanon 2019

project img

menu

close

close